Webbanmälan

Idrottsutveckling i föreningen med Athlete Analyzer Fencing

Din förening kan söka stöd för att prova verktyget Athlete Analyzer Fencing (AAF) under ett år. Här får du en grundläggande presentation av Athlete Analyzers funktioner och en bild av hur ni skulle kunna komma igång i din förening.

Med Athlete Analyzer Fencing öppnar sig helt nya möjligheter att för föreningen i den idrottsliga utvecklingen för de fäktare som lämnat nybörjarstadiet bakom sig och vill fortsätta att utvecklas. Athlete Analyzer består av flera moduler där de två centrala handlar om träningsplanering och -uppföljning samt taktisk videoanalys. 

Genom Athlete Analyzer får den aktive och tränaren en gemensam yta för förståelse av den taktiskt-tekniska utvecklingen och samarbetar på ett tydligt och systematiskt sätt om hur den aktive lägger upp träning och tävling. Smarta lösningar gör det enkelt att utifrån mallar göra individuella anpassningar i träningsplaneringen och kraftfulla funktioner understödjer analyseraarbetet. 

Athlete Analyzer används i allt större utsträckning inom landslagsverksamheten vilket ger de aktiva goda förutsättningar att ta tillvara erfarenheter från den internationella fäktningen.

 
Medverkande:

Åsa Andersson, SvFF

Magnus Sjöqvist, Athlete Analyzer

Miriam Schreiber, fäktare

Filip Nyman, fäktare

Ivan Makkai, tränare

Pontus Weman-Tell, SvFF

Information

    • 2022-10-03
      • 2022-10-03 20:00 - 21:30

Information

    • 2022-10-03
      • 2022-10-03 20:00 - 21:30