Webbanmälan

Game on eller game over? Tränarforum Stockholm

– Kunskap om ungdomars utveckling kan vara vägen framåt. 

Ibland kör det ihop sig. Du har lagt ned massor med kraft på att lägga upp träningen på ett bra sätt. Ändå fungerar det inte. Någon vill sluta träna. Andra verkar omotiverade. Vissa vill inte följa med på träningslägret. De flesta ungdomstränare kan nog känna igen känslan av att det många gånger kan vara svårt att förstå varför ungdomar gör och säger som de gör. Tränarforum Stockholm bjuder in till en spännande frukostföreläsning som kan hjälpa dig att utveckla ditt ledarskap.

Ett verktyg för dig som tränare kan vara att lära dig mer om de olika faserna i ungdomars utveckling. Den synligt fysiska utvecklingen är en del. Minst lika mycket händer psykologiskt, socialt och sexuellt under ungdomsåren. I denna föreläsning får du nycklar till förståelse och insikter som kan vara värdefulla för att bemöta de aktiva ungdomarna. Du kommer även att bjudas in att reflektera och dela egna tankar och erfarenheter med tränarkollegor i mindre grupper

Föreläsare Ulrika Berg är barn- och ungdomsläkare och medicine doktor. Hon arbetar nu på Idun barn- och ungdomsmedicinsk specialistvårdsmottagning i Stockholm. Under sin tid på Karolinska Universitetssjukhuset fördjupade hon sig i barns och ungdomars psykosociala utveckling och hormonsjukdomar hos barn. Ulrika har deltagit i utformningen av allmänna rekommendationer om fysisk aktivitet för barn och ungdomar

Målgrupp
Utbildningen riktar sig framförallt till medlemmar i förening i Stockholmsdistriktet. Tillhör du inte någon förening måste du ta kontakt med Lars Jonsson, lars.jonsson@rfsisu.se för registrering och mer info.

Kostnad & avbokning
Föreläsningen är kostnadsfri. Avbokning sker till carina.sjolander@rfsisu.se

Frågor
Har du frågor om föreläsningen kontakta Lars Jonsson, lars.jonsson@rfsisu.se, 08-627 46 07

Har du frågor om anmälan eller vill avboka kontakta Carina Sjölander, carina.sjolander@rfsisu.se 

Tränarforum Stockholm är en mötesplats för tränare inom föreningsidrotten i Stockholmsdistriktet. Med Tränarforum Stockholm vill vi anta utmaningen att stärka ledarskapet inom idrotten, en central del av idrottens strategi mot 2025. Ska vi lyckas nå målbilden kommer tränaren, dvs du, vara en viktig aktör. Därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att du ska bli framgångsrik. Vi anordnar frukostseminarier, föreläsningar, erfarenhetsutbyten och andra utbildningar med kompetenta föreläsare inom aktuella ämnesområden.
Tränarforum Stockholm är en kvalitetsstämpel för dig som vill uppdatera dig med det senaste, så att så många som möjligt hänger med så länge som möjligt.

Information

    • 2022-11-15
      • 2022-11-17 08:00 - 09:30
    • Microsoft Teams
    • Bengt Svensson
    • 91 av 180

Information

    • 2022-11-15
      • 2022-11-17 08:00 - 09:30
    • Microsoft Teams
    • Bengt Svensson
  • 91 av 180

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.