Webbanmälan

Basutbildningen 2.0 (artnr.17065-1)

Välkommen till den digitala delen av Basutbildning 2.0 för ridsportens ledare! Här i IdrottOnline beställer du och betalar för den digitala delen, webbplatsen för Basutbildning för ridsportens ledare. Observera att du också ska anmäla dig till den delen av kursen som är en gemensam träff. Det gör du genom att svara på inbjudan från ditt ridsportdistrikt.

Innan den gemensamma träffen ska du ha gått igenom och klarmarkerat alla uppgifter på webbplatsen. 

Om det digitala materialet
Webbdelen av Basutbildningen består av fem avsnitt med texter, filmer och reflektionsfrågor som du ska gå igenom. Du får inloggning till webbplatsen via e-post när du genomfört ditt köp. Kom ihåg att logga in så snart som möjligt för att stämma av att allt fungerar och för att hinna med dina studier innan den gemensamma träffen.

Studietips
Du kan själv välja hur länge du vill jobba vid varje tillfälle och ta pauser när det passar dig. Kursen är mobilanpassad så du lätt kan gå den även om du inte sitter vid en dator. Du kan gå tillbaka till ett avsnitt när du vill. För att du ska få de bästa förutsättningar att lära dig så mycket som möjligt så finns det reflektionsfrågor att göra. Frågorna finns även i PDF:n Mina reflektioner som finns på webbplatsen. Där skriver du ner dina reflektioner så du kan ta med dem till den gemensamma träffen, där du bygger på dem så att lärandet förstärks ytterligare.

Anmäler du dig till denna utbildning innebär det att du samtycker till nedan angivna information
Ditt namn och e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsportal för att kunna ge dig access till utbildningen och för att kursledare skall kunna följa upp att du genomfört den digitala delen av kursen. Kom ihåg att vara noggrann när du fyller i din e-postadress eftersom det är denna som kopplas till din inloggning på Utbildningsportalen. Har e-postadressen blivit fel kommer du inte att kunna logga in.


Information

    • 185 SEK
    • Betalkort eller swish
    • Observera att detta köp inte omfattas av ångerrätten enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal då priset understiger 400 kronor.

Information

    • 185 SEK
    • Betalkort eller swish
    • Observera att detta köp inte omfattas av ångerrätten enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal då priset understiger 400 kronor.