Webbanmälan

Digital: Kost för idrottande barn och ungdomar

En utbildningskväll för målgruppen idrottande barn och ungdomar samt deras ledare och föräldrar. Här får ni lyssna till en riktig expert och får chans att ställa era frågor.

Patricia ”Pyri” Badh är leg Dietist med specialisering inom kost och idrott från Internationella Olympiska Kommitténs 2-åriga utbildning.

Patricia driver sedan 10 år tillbaka en verksamhet med mottagning för individuell kostrådgivning och coachning. Hon anlitas flitigt för föreläsningar och utbildningar om kostens betydelse för långsiktigt hälsa men också för att optimera träningssvar, återhämtning och för att möjliggöra idrottares specifika målsättningar.

Patricia har lång erfarenhet inom såväl elitidrott som barn- och ungdomsverksamhet och har haft uppdrag i en stor variation av sporter såsom ex fotboll, volleyboll, ishockey, uthållighetsidrotter, gymnastik och motorsport.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709265894. 

Återbud lämnas senast 2 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”. 

Frågor: thomas.gehoor@rfsisu.se / 070-9265894

Här hittar du vårt övriga utbud av utbildningar och föreläsningar


Information

  • 2023-03-21
   • 2023-03-23 18:00 - 20:00
  • Digitalt
  • Patricia Badh
  • 300 SEK
  • 300 kr/deltagare, max 500 kr/förening om ni är fler från samma förening. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli medför att deltagaravgiften faktureras föreningen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Information