Digital: Grundutbildning för föreningsledare - Tema Valberedningsarbete

En aktiv och engagerad valberedning är en viktig förutsättning för föreningens fortsatta utveckling och långsiktiga arbete. Vad är viktigt att tänka på i valberedningsarbetet och hur hittar vi de som passar bäst i just vår föreningsstyrelse och hur jobbar vi strategiskt och effektivt?

Innehåll:
Vi går igenom fem viktiga områden för ett bra valberedningsarbete: idrottens organisation, valberedningens uppdrag, den bästa styrelsen för föreningen, arbetsåret - strukturerat, intresse för människor.
Valberedningens uppdrag: Att analysera och granska sittande styrelses arbetsinsats och att presentera ett väl genomtänkt förslag på ledamöter till styrelsen.
Årsplanering och framgångsnycklar.

Målgrupp: Föreningens valberedning men även styrelsen bör få en inblick i valberedningens arbete.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla thomas.gehoor@rfsisu.se / 0709265894

Deltagaravgift

Återbud Återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli från kursen medför att en avgift faktureras. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka 3 dagar innan utbildningen.

Frågor: thomas.gehoor@rfsisu.se / 070-9265894

Här hittar du vårt övriga utbud av utbildningar och föreläsningar

• 2023-03-20
      • 2023-03-22 18:00 - 20:30
    • Digitalt via länk
    • 300 SEK
    • Kostnadsfritt för medlemmar i föreningar som tillhör Göteborgs kommun, ett samarbete med Idrott- och föreningsförvaltningen i Göteborg. För övriga gäller 300 kr/deltagare, max 500 kr/förening om ni är fler från samma förening. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
    • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli medför att deltagaravgiften faktureras föreningen.