Temakurs i volleyboll: Serve och Block

Volleybollspäckad utbildningshelg med temakurser i Umeå

Tema kurs: Serve och Block

Dagens volleyboll består till största delen av två typer av servar, hoppspinserve och hoppfloatserve. Vi tittar på hur vi kan utveckla dessa servar.

Blocket är första delen i försvarsspelet, och det skapar möjligheterna till ett bra försvarssystem. Vi tittar på hur vi kan utveckla spelarna taktiskt och tekniskt i blockspelet.

Temakurserna genomförs i samarbete med Bring it Promotions samt lokalarrangör Holmsunds FK och Nordsvenska Volleybollförbundet. Inspiratör och utbildare är Tony Westman. Tony är förutom passionerad även oerhört kunnig och meriterad efter många år av coachande i Svenska Elitserien och i klubbar och landslag runt om i Europa och världen. Han är också aktiv som instruktör åt Internationella Volleybollförbundet sedan många år.

• 2022-12-26
      • 2023-01-06 13:00 - 16:00
    • Skärgårdshallen i Holmsund
    • Tony Westman
    • 400 SEK
    • Avgiften faktureras till klubbarna efter utbildningen om inte annat kommuniceras.

• 2022-12-26
      • 2023-01-06 13:00 - 16:00