LOK-stöd, närvarorapportering och kommunfil i Osby

RF-SISU Skåne och Osby kommun bjuder in till en träff för föreningar som rapporterar in verksamhet via IdrottOnline och Actor Smartbook.

Det är bra att föreningar har några personer som kan systemen för rapportering och redovisning så kom gärna några stycken från er förening.

Genomgången är mellan 18 -19.30 och det finns möjlighet att ställa frågor om IdrottOnline och LOK samt Actor Smartbook.

Fika finns!

Anmäl er senast den 29/1.

För frågor kontakta

Pia Bergknut; pia.bergknut@rfsisu.se

RF-SISU Skåne

Ylva Kronblad; ylva.kronblad@osby.se
Osby Kommun

• 2023-01-29
      • 2023-01-31 18:00 - 20:15
    • Biblioteket
    • Pia Bergknut

• 2023-01-29
      • 2023-01-31 18:00 - 20:15
    • Biblioteket
    • Pia Bergknut

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.