Webbanmälan

Informationsworkshop Intellektuell funktionsnedsättning

Kompetenslyftet bjuder in till på en faktaspäckad introduktion till att som SF arbeta med målgruppen idrottare med intellektuell funktionsnedsättning. 

Format

Kursen genomförs digitalt via Teams (Länk skickas ut någon dag innan). Du som kursdeltagare behöver en dator eller annan enhet med kamera och mikrofon för att kunna delta. I kursen ingår föreläsningsmoment, filmvisning, gruppdiskussioner och övningar. Du som deltar förväntas delta aktivt i övningar och diskussioner tillsammans med de andra deltagarna, vilket innebär att du ska ha kameran påslagen under hela utbildningen om inte särskilda skäl föreligger. Var förberedd en stund innan för att testa att länken och tekniken fungerar.

Exempel på innehåll 

Begrepp, definitioner och statistik

Special Olympics historik

Special Olympics verktyg

Evenemang som motor

Samarbeten

Förebilder och ambassadörer

Utveckling och karriär - pathway

Healthy Athletes

Utbildningens syfte

Detta pass ger dig värdefull kunskap och grundläggande verktyg för att ni som SF ska kunna lägga en enkel och tydlig plan för utvecklingsarbete med denna målgrupp. 

För SF som är anmälda till besöksprogranmmet under Special Olympics World Games i Berlin i juni 2023 är detta pass obligatoriskt. 

Tillgänglighetsbehov

Om du som kursdeltagare är i behov av någon form av stöd eller hjälpmedel för att genomföra utbildningen så låt oss gärna veta det innan.

Information

      • 2023-06-08 00:00 - 00:00
    • Linnea Björndahl & Johanna Oskarsson

Information

      • 2023-06-08 00:00 - 00:00
    • Linnea Björndahl & Johanna Oskarsson