Webbanmälan

Idrottspsykologins effekt för bordtennis (Del 2)

Efter en fin föregående säsong med många framgångsrika möten med nätverket “Women 4 Future” är det nu dags att starta upp vårt första möte för denna säsongen. Mötet är som vanligt digitalt och helt utan kostnad.

Vi är mycket glada att presentera Frida Bylinder som talare för vårt första möte.

Ämnet för mötet är ”Idrottspsykologins effekt för Bordtennis (del 2)”. Om du inte har deltagit på första möte med Frida går det fortfarande att följa detta utan problem. 

Efter förra workshopen då vi berörde grunderna i idrottspsykologi kommer vi nu att ta nästa steg och gå till del 2 idrottspsykologins effekt för bordtennis. Frida kommer att inleda med att gå in på vår psykologiska flexibilitets modell, vi kommer gå genom varje steg noggrant och ge övningar som ni kan prova och använda. 

Vi kommer också gå in på nervsystemet och vårt sätt att hantera stress i olika situationer. Vi kommer behöva förstå innan vi kan förändra. Utifrån detta så kommer en problemanalysmodell presenteras och användas vid olika sorters problem som en spelare, tränare eller förälder kan ställas inför.  Analysen är en praktisk övning som kommer ges möjlighet under workshopen att individuellt få göra med hjälp av Fridas guidning.

Mot slutet kommer val av praktiska övningar skickas med och även erfarenhetsutbyte mellan lyssnarna involveras för att öka förståelsen. Vi kommer också klargöra, vilka är bordtennisens vanligaste problem, vilka svårigheter kan spelare, tränare och föräldrar ställas inför. Vilka skillnader finns? Hur kan min hjärna lösa dessa problem så snabbt som möjligt? Detta och många fler frågor kommer besvaras under denna workshop!

Missa inte chansen att lyssna på den lärorik och givande presentation och få några tips som kan vara till nytta för dig. Presentationen är för alla oavsett kön eller roll. Mötet kommer hållas på svenska och kostar inget för deltagarna.

Mötet är torsdagen den 16 november kl. 18:30-20:00 via Teams.

Sista dagen att anmäla sig är onsdagen den 15 november på kvällen.

Länken till mötet kommer att skickas ut till registrerade personer på torsdag morgon, samma dag som mötet. Om du har några frågor, var god kontakta Maria Christoforaki på email maria@sbtf.se.

Vi ser fram emot att välkomna dig till det här digitala mötet! Ta den här möjligheten att delta!

Datum: 16 november

Tid: 18:30 - 20:00

Plats: Teams

Pris: Gratis


Information

    • 2023-11-16
      • 2023-11-16 18:30 - 20:00
    • Teams

Information

    • 2023-11-16
      • 2023-11-16 18:30 - 20:00
    • Teams