WebbanmÀlan

Unga ledare helår

Är du mellan 14-20 år gammal och är intresserad av att utvecklas i din ledarroll och lära dig mer inom idrotten? Under vår unika unga ledare-satsning är det du tillsammans med de andra deltagarna som bestämmer vilka ämnen ni vill utbildningen ska innehålla. Under några helger under hela året kommer ni träffas och ha roligt samtidigt som ni lär er mer om intressanta ämnen och om ungt ledarskap.

Du kommer under utbildningens gång att skaffa nya bekantskaper med andra unga ledare från andra idrotter och föreningar.

Under vår unga ledare-satsning är det deltagarna själva som bestämmer vad som ska vara med i upplägget. De som vet bäst om vad unga ledare vill lära sig är såklart ungdomar och då är det en självklarhet att du som deltagare är med och bestämmer! Kanske vill du lära dig mer om psykisk ohälsa? Om förebyggande träning eller hur man skapar motivation?

I det här upplägget så kommer även utbildningen ”Grundutbildning för tränare” att ingå, vilket gör att du får två utbildningar i en. Du som redan har gått ”Grundutbildning för tränare” kan självklart vara med ändå, vi lovar att du kommer lära dig mycket nytt!

Under 2024 kommer vi ses vid fem olika tillfällen. Utbildningen är kostnadsfri och självklart ingår boende och måltider.


Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Simon Andersson som är utbildningsansvarig.

079-585 81 98

simon.andersson@rfsisu.se

Information