Webbanmälan

Digital föreläsning med Måns Lööf: Den förutsägbara ledaren

Är du ledare och har funderat på hur du bäst kan bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD eller neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF)? Då är detta en kväll för dig. Föreläsaren Måns Lööf har mångårig kunskap och erfarenhet och vi hoppas att han kan inspirera dig för att komma vidare och lyckas i ditt ledarskap. Du får med dig verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet vilket passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med en NPF-diagnos behöver det mer.

Under föreläsningen delar Måns med sig av sina möten med idrottsrörelsen genom tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga:

- Ett modernt ledarskap som möter dagens utmaningar i idrottsrörelsen.
- Genom att möta barn och ungdomar där de är skaffar vi oss kunskap barns olikheter.
- Genom att möjliggöra och öka inkludering så blir idrottsrörelsen ett vaccin mot utanförskap.
- Små enkla verktyg skapar förutsättningar för att du lyckas i din roll som ledare. Måns är utbildad sjuksköterska, KBT steg 1 terapeut och arbetar till vardags med barn och unga med särskilda behov inom barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Inom sitt arbete har han arbetat fram ett behandlingsprogram för barn och ungdomar med ADHD, Skills, och har belönats med priser för sitt arbete med appen HIPR. I över 15 år har han utbildat och föreläst för hela Sveriges idrottsrörelse kring konsten att leda barn och ungdomar med NPF. Idag är Måns en aktiv folkbildare. Han har bland annat medverkat i UR-produktionerna ”Fatta familjen”, ”Superungar” och ”Superföräldrar”. Måns viktiga budskap är: "Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat"


Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila anette.ellefsen@rfsisu.se alternativt ring 036-345449.

Kallelse

Alla deltagare får en kallelse och en länk till föreläsningen via mejl 3-4 dagar innan föreläsningen. 

Kostnad

Föreläsningen är kostnadsfri. Den subventioneras av RF-SISU Småland.

Välkomna!

Information

  • 2023-10-18
   • 2023-10-22 16:00 - 18:00
  • Digital via Teams
  • Måns Lööf
  • Återbud lämnas minst 3 dagar innan föreläsningen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Information

  • 2023-10-18
   • 2023-10-22 16:00 - 18:00
  • Digital via Teams
  • Måns Lööf
  • Föreläsningen är. kostnadsfri!
  • Återbud lämnas minst 3 dagar innan föreläsningen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt.

Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund.

Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.