Webbanmälan

Kost för prestation - DIGITALT

Vardagen med jobb, skola, träningar och matcher kräver en hel del energi. Energi får vi från mat och dryck. Men från bra och rätt kost får du bra energi som håller längre vilket gör att du orkar prestera under hela dagen och även på träningen på kvällen.

Den här utbildningen ger dig tips och råd om kost för att du ska kunna prestera bättre under längre tid. Du som deltagare kommer att få förslag på innehåll som du kan kompletera maten med eller förslag på innehåll man kan dra ner på. Syftet med utbildningen är att bredda kunskapen kring kost, fokus kommer därmed inte att läggas på att lyfta kost och näringslära på molekylnivå. Lyssna gärna tillsammans med ledare, tränare, aktiva och/eller föräldrar så att alla för förståelse för hur viktig kosten är för dig som tränar eller tävlar inom idrottsrörelsen.

Föreläsare

Karoline Pettersson arbetar som dietist sedan 2017 och har bland annat lagt kostscheman för elitidrottare och spelare i SHL och NHL. Hon jobbar även som kostrådgivare och har många personliga möten med såväl som föräldrar som barn inom idrott och i vardagslivet.

Målgrupp

Ledare, aktiva och föräldrar.

Tidsåtgång

1,5 timmar. 

Bekräftelse & Kallelse

En bekräftelse med information om det digitala upplägget skickas ut till den angivna mejladressen efter att anmälan är gjord. En kallelse med länk för att ansluta till utbildningen kommer sedan att skickas ut via mejl efter anmälningstidens slut. 

Glöm inte att ange korrekt mejladress vid anmälan.

Information

    • 2023-10-01
      • 2023-10-03 19:00 - 20:30
    • Digitalt via Microsoft Teams
    • Casper Lönn, Karoline Pettersson

Information