Webbanmälan

Utbildning leder till framgång

Att veta är bra, att veta tillsammans är bättre. Vi kallar det folkbildning. 
Vi bjuder in till en inspirerande kväll om utbildning och folkbildning där ni bland annat får prova på några av folkbildningens metoder. 

Tillsammans kommer vi gemensamt att samtala runt några av de ämnen som vi från RF-SISU tillhandahåller. Samtalen leds av idrottskonsulenter från RF-SISU Stockholm, men det är DU som deltar som är betydelsefull för samtalen. 

Utbildning ger en ökad förståelse och leder till utveckling. Att föra kunskaper vidare ger en möjlighet till att nå gemensamma och individuella framgångar oavsett om det är i styrelserummet, på idrottsarenorna eller i ledarrummet.

Målet med den här kvällen är att Du som deltar känner dig inspirerad att fortsätta samtal om kunskap och utveckling i din föreningsmiljö. Som hjälp kommer du att få med dig ett "start-kit" med blandat studiematerial. 

Ett av RF-SISU Stockholms viktigaste uppdrag är att stötta föreningar i stockholmsdistriktet med utbildning och utveckling av er verksamhet. Ett sätt är att tillsammans med er skapa plats för samtal. 

Det är i samtal med betydelsefulla andra som vi kalibrerar kunskaper och får dem att smälta samman.

Målgrupp: Du som har rollen som utbildningsansvarig i din förening eller du som har ett genuint intresse för utbildning och utveckling inom idrotten.

Kostnad: Kostnadsfritt för dig i förening

Information

  • 2023-10-16
   • 2023-10-17 18:00 - 21:00
  • Vretenvägen 4, Solna
  • Bengt Svensson, Mattias Mårtensson, Sandra Ohlson, Stefan Ålander, Robert Frinell

Information

  • 2023-10-16
   • 2023-10-17 18:00 - 21:00
  • Vretenvägen 4, Solna
  • Bengt Svensson, Mattias Mårtensson, Sandra Ohlson, Stefan Ålander, Robert Frinell

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.